Contactati-ne
0744 545 546
vopsea acoperis
vopsea acoperis

1. Curatare, spalare si dezinfectie

Aceasta etapa este foarte importanta deoarece o suprafata bine curatata de praf, grasimi, depozite vegetale si alte impuritati, asigura o durata de viata mai mare atat a stratului suport cat si a vopselei.

Suprafata suport se degreseaza cu apa si detergent.

Vopselele vechi, neaderente sau care se exfoliaza se indeparteaza complet prin razuire, slefuire, etc.

Cele mai bune rezultate se obtin daca folositi un aparat de curatare cu presiune inalta (recomandat 250 bar) pentru a indeparta praful, grasimea, vopseaua degradata care se exfoliaza, etc.
Dupa spalare aplicati solutia de dezinfectie Iso A-Clean (vezi instructiunile de aplicare) pentru a asigura o mai buna durabilitate. Iso A-Clean va ofera atat o curatare chimica eficienta cat si o dezinfectie, elimina algele, bacteriile, mucegaiurile, lichenii, etc.

In general, Iso A-clean se aplica pe suprafete minerale, dar se poate aplica si pe orice alta suprafata (lemn, membrane bituminoase, metal) unde se constata aparitia depozitelor vegetale.

In cazul suprafetelor metalice ruginite aplicati convertorul de rugina Iso RustConverter (vezi instructiunile de aplicare). Curatati numai bucatile (particulele) de rugina care se desprind sau se exfoliaza deoarece acestea nu ofera o baza stabila. Nu este necesar sa indepartati toata rugina deoarece Iso RustConverter o transforma chimic si o sigileaza pe suprafata.

Aplicati Iso RustConverter numai pe zonele cu rugina.
vopsea acoperis

2. Amorsare

1) Pentru acoperisuri din beton, azbociment, tigle din beton nu este necesara folosirea unui grund de amorsare.

2) Pentru acoperisuri metalice noi sau vechi negrunduite sau nevopsite se va folosi grundul Iso Metal Primer WB (vezi instructiunile de aplicare)

3. Vopsire

Isonit®– vopsea acoperis este recomandata pentru acoperisuri din beton, azbociment, tigle, tabla.

Isonit se aplica in doua straturi (vezi instructiunile de aplicare):

1. La primul strat, Isonit trebuie diluat cu 10-20% apa.
2. Al doilea strat se aplica nediluat dupa 1-6 ore, in functie de temperatura si umiditatea aerului
(1-2 ore la 20ºC si 60% umiditate relativa).

Daca aplicati Isonit in zilele insorite si calduroase, puteti dilua vopseaua pentru al doilea strat cu 10% apa
vopsea acoperis

Iso Rubber– vopsea cauciucata pentru acoperis poate fi utilizata pe orice tip de acoperis, dar este recomandata in mod special pentru acoperisurile puternic degradate si/sau fisurate precum si pentru protectia si hidroizolarea suprafetelor din beton, membrane bituminoase, caramizi, lemn, tencuiala, tigle, tabla, eternit, etc.

Iso Rubber se poate aplica intr-un strat generos pentru a acoperi crapaturile si fisurile (vezi instructiunile de aplicare); puteti chiar consolida suprafata respectiva cu o plasa de armare, care va fi introdusa in primul strat de vopsea proaspata, dupa care, in functie de necesitati se vor aplica inca 1-2 straturi de Iso Rubber.

Recomandare: Efectuati intodeauna un test de acoperire pentru a va asigura de compatibilitatea produsului cu suprafata.

Instructiuni suplimentare gasiti si in materialele video. (sectiunea VIDEO)

Pentru a obtine informatii suplimentare despre produsele
si serviciile noastre va stam la dispozitie in orice moment.

vopsea acoperis
Datorita produselor inovative cu retete originale precum si calitatilor deosebite ale vopselelor de acoperis, firma ISO PAINT NORDIC a fost cumparata de un renumit producator de vopsele, compania finlandeza TIKKURILA.

Importator si distribuitor: Silvster C.R. srl

Contact