Contactati-ne
0744 545 546
vopsea acoperis
vopsea acoperis

HydroBlock WB™ – impregnant pentru tigle ceramice, caramida, beton

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
HydroBlock WB (water-based) este un produs care nu doar protejeaza, ci si reconstruieste activ aspectul si culoarea originala a suprafetei pe care este aplicat. Bazat pe ultimele descoperiri in domeniul nano-tehnologiei, HydroBlock WB contine particule microscopice masurate in milionimi de milimetru. Datorita unei compozitii chimice pe baza de siloxani cu legaturi libere reactive, HydroBlock WB creaza o legatura activa cu suprafetele minerale (cum ar fi betonul) si astfel le protejeaza impotriva ploii, murdariei, poluarii, etc.

HydroBlock WB respinge apa dar permite transferul vaporilor si al umezelii din interiorul materialului catre exterior, previne decolorarea si exfolierea suprafetelor, aparitia eflorescentelor si a depozitelor vegetale (alge, muschi, licheni) si confera suprafetei un efect de auto-curatare (self-cleaning).
vopsea acoperis

Aplicare si utilizare

HydroBlock WB este un produs incolor, folosit pentru protectia tiglelor ceramice, fatadelor din caramida, betonului si altor suprafetelor minerale.

Pe suprafetele sub un an vechime se aplica direct. Su[prafetele mai vechi de un an trebuie curatate cu apa sub presiune (min. 70 bar) inainte de aplicare.

Suprafetele cu puternice modificari de culoare, cu alge sau muschi, (precum si cele foarte murdare) trebuie tratate mai intai cu solutia de curatare Iso A-Clean, dupa care se clatesc cu apa. Cand suprafata este vizibil uscata (dupa aprox. 24 ore, depinde de vreme, vant, temperatura), HydroBlock poate fi aplicat.

Aplicati cu pensula, rola, pompa de gradina sau ceva similar. Aplicati aprox. 1 litru HydroBlock WB la 3-5 m2 in functie de vechimea, proprietatile si gradul de absorbtie al suprafetei. Un singur tratament este suficient pentru majoritatea suprafetelor. Tratamente suplimentare pot fi efectuate in termen de maxim 1 ora de la primul tratament (aplicare umed-pe-umed) deoarece odata uscata, suprafata nu mai poate fi reimpregnata.

Recomandare: Efectuati intodeauna un test de acoperire pentru a va asigura de compatibilitatea produsului cu suprafata.

Avantaje

vopsea acoperis
vopsea acoperis

Date tehnice

Utilizare: Tigle ceramice, fatade din caramida, tencuieli, beton si alte suprafete minerale.
Ambalare: 5litri, 25 litri.
Culori: Incolor.
Consum: Aprox. 3-5 m2/l.
Diluare: Produsul se aplica nediluat.
Timp de uscare: Aprox. 1 ora la 20ºC si 60% umiditate relativa.
Metoda de aplicare: pensula, rola, pompa de gradina.
Curatare: cu apa calduta si sapun imediat dupa utilizare.
Depozitare: Loc uscat, ferit de inghet, a nu se lasa la indemana copiilor.

vopsea acoperis

Livrare
in toata tara

vopsea acoperis

Transport
Gratuit

vopsea acoperis

Consultanta
Gratuita

Produs in Finlanda de: Tikkurila Oyj (Iso Paint Nordic A/S),
Heidehofintie 2, FI-01301 Vantaa – Finland, https://tikkurila.com, http://www.isopaint.com

Importator si distribuitor: Silvster C.R. srl

Pentru a obtine informatii suplimentare despre produsele
si serviciile noastre va stam la dispozitie in orice moment.

vopsea acoperis
Datorita produselor inovative cu retete originale precum si calitatilor deosebite ale vopselelor de acoperis, firma ISO PAINT NORDIC a fost cumparata de un renumit producator de vopsele, compania finlandeza TIKKURILA.

Importator si distribuitor: Silvster C.R. srl

Contact