ProCover® HC – impregnant pentru piatra, marmura, granit

Descrierea produsului


Nou, unic si extrem de eficient! Acesta este un produs nou pentru protectia cladirilor, a betonului si a pavajelor – cu alte cuvinte ideal pentru industria constructiilor.

ProCover HC respinge apa dar permite transferul vaporilor si al umezelii din interiorul materialului catre exterior, are un efect de auto-curatare (self-cleaning) care lucreaza impotriva murdariei de pe fatade, pavaje din beton, terase, etc. si ofera o protectie eficienta pentru suprafetele din piatra.

ProCover HC este un impregnant pe baza de solvent pentru suprafetele minerale dure, mai putin absorbante pe care le protejeaza impotriva apei, uleiului, grasimii, etc.

ProCover HC este un produs din lumea nano-tehnologiei.

ProCover HC ajuta la indepartarea zapezii, ghetii si previne dezvoltarea algelor si altor depozite.

Aplicare si Utilizare


Terase, pavaje din beton, parcari, alei si drumuri pavate, scari, fatade, acoperisuri, pietre artificiale, blocuri din beton, caramida, fatade din piatra, grinzi si structuri din beton, special dezvoltat pentru marmura si granit.

ProCover HC poate fi aplicat cu pensula, rola, pompa de joasa presiune – max. 4 bar (ex: pompa de gradina). Nu aplicati produsul in forma atomizata. Suprafata trebuie sa fie curata si uscata. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, va rugam impregnati foarte bine suprafata cu o cantitate suficienta de solutie. In cazul in care raman suprafete insuficient impregnate, reaplicati imediat solutia (umed-pe-umed) deoarece odata uscata, suprafata nu mai poate fi reimpregnata.

Recomandare : Efectuati intodeauna un test de acoperire pentru a va asigura de compatibilitatea produsului cu suprafata.

Date tehnice


Utilizare: pavaje si structuri din beton, pentru toate supr. minerale dure ca marmura si granitul.
Ambalare: 5 litri, 25 litri.
Culori: incolor.
Consum: aprox. 2-25 m2/litru, depinde de factorul de absorbtie. Exemplu :« placi din marmura sau granit » - aprox. 1 litru ProCover pentru 20 m2.
Diluare: produsul este livrat gata de utilizare (ready-to-use), a nu se dilua.
Timp de uscare: aprox. 1 ora la 20ºC si 60% umiditate relativa
Metoda de aplicare: pensula, rola, pompa de gradina.
Curatare: cu apa calduta si sapun imediat dupa utilizare.
Depozitare: loc uscat, ferit de inghet, a nu se lasa la indemana copiilor.

 
  • 2216
  • DSC02215
  • PC 25 2142
  • w1-procover


Livrare in toata tara. Transport GRATUIT!


Produs de: Iso Paint Nordic A/S, Tvaervej 8, 6640 Lunderskov, Denmark, www.isopaint.com
Importator si distribuitor: Silvster C.R. srl, Str. Fundatura Harmanului 2, Brasov,
Tel/Fax : 0268 542 675; 0744 545 546

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.;  www.vopseatigla.ro;  www.vopseaacoperis.ro

Informaţii în completare