ProCover® – impregnant pentru pavele, pavaje si structuri din beton

Descrierea produsului


Nou, unic si extrem de eficient! Acesta este un produs nou pentru protectia cladirilor, a betonului si a pavajelor – cu alte cuvinte ideal pentru industria constructiilor.

ProCover respinge apa dar permite transferul vaporilor si al umezelii din interiorul materialului catre exterior, are un efect de auto-curatare (self-cleaning) care lucreaza impotriva murdariei de pe fatade, pavaje din beton, terase, etc. si ofera o protectie eficienta pentru suprafetele din piatra.

ProCover este un impregnant pe baza de apa pentru suprafetele minerale absorbante pe care le protejeaza impotriva apei, uleiului, grasimii, etc.

ProCover este un produs din lumea nano-tehnologiei.

ProCover ajuta la curatarea zapezii, ghetii si previne dezvoltarea algelor si altor depozite.

Aplicare si Utilizare


Terase, pavaje din beton, parcari, alei si drumuri pavate, scari, fatade, acoperisuri, pietre artificiale, blocuri din beton, caramida, fatade din piatra, grinzi si alte structuri din beton.

ProCover poate fi aplicat cu pensula, rola sau pompa de joasa presiune – max. 4 bar (ex: pompa de gradina). Nu aplicati produsul in forma atomizata. Suprafata trebuie sa fie curata si uscata. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, va rugam impregnati foarte bine suprafata cu o cantitate suficienta de solutie. In cazul in care raman suprafete insuficient impregnate, reaplicati imediat solutia (umed-pe-umed) deoarece odata uscata, suprafata nu mai poate fi reimpregnata.

Recomandare : Efectuati intodeauna un test de acoperire pentru a va asigura de compatibilitatea produsului cu suprafata.

Date tehnice


Utilizare: Pavaje, pavele, structuri din beton, caramida si alte suprafete minerale absorbante.
Ambalare: 5litri, 25 litri.
Culori: incolor.
Consum: Aprox. 2-25 m2/litru, depinde de factorul de absorbtie. Exemplu :« pavaje din beton » - aprox. 1 litru ProCover pentru 5 m2.
Diluare: Produsul este livrat gata de utilizare (ready-to-use), a nu se dilua.
Timp de uscare: Aprox. 1 ora la 20ºC si 60% umiditate relativa
Metoda de aplicare : pensula, rola, pompa de gradina.
Curatare : cu apa calduta si sapun imediat dupa utilizare.
Depozitare : Loc uscat, ferit de inghet, a nu se lasa la indemana copiilor.

 
  • 2216
  • DSC02215
  • PC 25 2142
  • w1-procover


Livrare in toata tara. Transport GRATUIT!


CONTACTATI-NE! Pentru informatii suplimentare, pentru detalii despre tehnologia de aplicare, servicii de vopsire, impermeabilizare, impregnare va stam la dispozitie in orice moment.


Produs de: Iso Paint Nordic A/S, Tvaervej 8, 6640 Lunderskov, Denmark, www.isopaint.com
Importator si distribuitor: Silvster C.R. srl, Str. Fundatura Harmanului 2, Brasov,
Tel/Fax : 0268 542 675; 0744 545 546

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.;  www.vopseatigla.ro;  www.vopseaacoperis.ro

Informaţii în completare