Contactati-ne
0744 545 546
vopsea acoperis
vopsea acoperis

Iso RustConverter – convertor de rugina

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 
Iso RustConverter este un grund (primer) pe baza de apa, ce contine acid tanic si un polimer organic.
Iso RustConverter nu indeparteaza rugina ci o transforma intr-un compus inert, negru care poate fi vopsit ulterior; mascand astfel petele de rugina si prevenind aparitia coroziunii ulterioare.

In urma unor reactii chimice, in final rugina este convertita intr-un strat polimeric negru, stabil, strat care constituie un grund excelent pentru vopsea. Acidul tanic reactioneaza cu oxidul de fier (rugina) si i-l transforma chimic in tanat de fier, o substanta stabila, de culoare inchisa.
Polimerul organic ofera un strat (grund) de protectie.

Pentru suprafete exterioare, expuse la intemperii, este recomandata aplicarea a doua straturi de vopsea peste Iso RustConverter. Aceasta ofera o protectie suplimentara a suprafetei impotriva intemperiilor (ploaie, umezeala, sare, zapada, soare).
vopsea acoperis

Aplicare

Iso RustConverter poate fi aplicat pe orice obiect ruginit din fier sau otel si este o solutie buna de fixare a ruginii inainte de vopsire.

Indepartati numai bucatile (particulele) de rugina care se desprind folosind o perie de sarma, ciocan sau hartie abraziva (smirghel). Rugina care se desprinde sau se exfoliaza trebuie indepartata deoarece nu ofera o baza stabila. Nu este necesar sa indepartati toata rugina deoarece Iso RustConverter o transforma chimic si o sigileaza pe supafata.

Iso RustConverter se aplica cu pensula sau rola. Se poate aplica si cu un pistol de pulverizare. Iso RustConverter se aplica numai pe suprafete ruginite. El adera si la suprafete neruginite sau vopsite dar nu ofera nici o protectie anticorosiva suplimentara cand este folosit pe astfel de suprafete.

In general se aplica intr-un singur strat. In unele cazuri, pentru a asigura o acoperire si o conversie completa a ruginii este necesar sa aplicati si al doilea strat. Iso RustConverter nu poate penetra grasimea sau uleiul, asa ca degresati si spalati suprafata mai intai, apoi lasati sa se usuce.

Date tehnice

Densitate: 1kg/litru.
Aspect: lichid albastru.
Consum: 10-15 m2/litru.
Timp de uscare: Aproximativ 1 ora.
Metoda de aplicare: pensula, rola, prin pulverizare.
COV: Max 140g/l(Cat A/i).
Curatare: cu apa
Depozitare: Loc uscat, ferit de inghet, a nu se lasa la indemana copiilor.

vopsea acoperis

Livrare
in toata tara

vopsea acoperis

Transport
Gratuit

vopsea acoperis

Consultanta
Gratuita

Produs in Finlanda de: Tikkurila Oyj (Iso Paint Nordic A/S),
Heidehofintie 2, FI-01301 Vantaa – Finland, https://tikkurila.com, http://www.isopaint.com

Importator si distribuitor: Silvster C.R. srl

Pentru a obtine informatii suplimentare despre produsele
si serviciile noastre va stam la dispozitie in orice moment.

vopsea acoperis
Datorita produselor inovative cu retete originale precum si calitatilor deosebite ale vopselelor de acoperis, firma ISO PAINT NORDIC a fost cumparata de un renumit producator de vopsele, compania finlandeza TIKKURILA.

Importator si distribuitor: Silvster C.R. srl

Contact